Om oss

Tåsen Blomster AS ligger sentralt på Tåsen Nærsenter, rett ved t-bane og buss.

Butikken har ligget i de samme lokalene siden -60 tallet, Elisabeth Kleiva tok over butikken 01.04.2010 og butikken har hatt en solid vekst på disse årene.

Dette skyldes vårt fokus på å tilby høy faglig kompetanse, god kvalitet og personlig service.

Hos oss er du i trygge hender da alle ansatte er utdannet blomsterdekoratører med lang erfaring som er genuint opptatt av faget sitt. Elisabeth har itillegg Mesterbrev og er utdannet Fagtekniker Botanisk Designer.

Vår stil kan beskrives som litt røff og naturlig. Vi er på messer i utlandet 1-2 ganger i året for å finne varer som ikke alle andre har og prøver å skille oss ut fra de større kjedene. Mange av pottene våre er laget av gjenbruksmaterialer og levert gjennom fairtradeprosjekter, der mødre i Sri Lanka kan jobbe hjemmefra mens de passer på barna sine. Vi har også lys med og uten duft som er rene og allergivennlige i deilige farger. Velkommen til oss for inspirasjon og påfyll av energi.


Bryllup: Vi hjelper deg med å sy sammen det perfekte bryllupet, og jobber mye med å få den "røde tråden" gjennom hele arrangementet. Bruk bildene som inspirasjon og kontakt oss for en personlig samtale der vi kan skreddersy din brudebukett.

Dekorering av bord, lokaler, kirke osv. kan utføres i alle prisklasser, og er det som virkelig skaper stemning og atmosfære i et ellers tomt lokale.

Vi samarbeider også med Elvebredden Catering dersom du ønsker hjelp med mat etc.


Sorgbinderi: En verdig avslutning for en som stod deg nær, en tung avskjed som kan føles lettere hvis øyet har vakre blomster å hvile på. Bruk bildene som inspirasjon, men kontakt oss gjerne så lager vi et arbeid som kan speile den avdøde.

Vi ligger i nærheten av både Nordberg kirke, Bakkehaugen kirke, Nordre gravlund og Vestre gravlund, men leverer til alle kirker og gravlunder i Oslo og store deler av Akershus.

Vi samarbeider også med et nyetablert firma, støttet av Innovasjon Norge som leverer en nettbasert gravtjeneste for deg som ikke har mulighet til å pynte graven til dine nærmeste på merkedager og høytider. Sjekk ut www.nettgrav.no for mer informasjon.


Kontaktinformasjon:

tlfnr. 22230749

Adr. Kaj Munksvei 41, 0876 Oslo

Mail: taasen.blomster@interflora.no